Aceste Proiecte nu ar fi fost posibile fara ajutorul unor sponsori carora le multumesc:
-S.C. Ostrovit S.A. Ostrov d-lui director Velciu Lucian
-S.C. A.S.T.I. S.R.L. Bucuresti d-lui director tehnic Cristian Bunea
-S.C. Matra Systems S.R.L. Bucuresti d-lui manager, ing. Cristian Diaconu

miercuri, 13 septembrie 2017

Radioamatorismul și...rulota

O mai veche ambiție mi s-a înfăptuit azi. Am cumpărat și înmatriculat o rulotă de 2+1 persoane.Complet mobilată si utilata...
Dormitorul este complet dotat inclusiv cu Tv satelit iarbucătăria are frigider, aragaz, cuptor microunde, chiuvetă, Grupul social are apă caldă, dus, dulap, masa originală, și WC inclus. Disponibilă și husa exterioară pt protecție, cort ataşabil, roata de rezervă, baterie proprie.Rulota Compass Rallye 360  a costat 8000 ron. Va fi dotată cu 2 panouri fotovoltaice flexibile de 300w fiecare, și un controller pentru încărcare a instalației proprii a rulotei. 2 acumulatori Sorgetti 12v/220ah fiecare vor alimenta un Kenwood TS 850 SAT, un frigider și alte chestii@socoteli necesare la 2-3 persoane în excursii pe meleagurile României.
Stau pregătite 2 antene...o filară multibandă și un delta loop care au pentru înălțare un pilon telescopic la care i-am sudat un ștuț pe proțapul rulotei...Aștept și device-ul de la RDS/RCS pt internet 4G, pentru care am și o antenă exterioară, Toate chestiile astea se vor alimenta de la 2 baxuri de vin de Ostrov și un grătar construit special pentru rulotă.
Cu ursul ar fi o problemă...dar se va rezolva.
Ce ziceți?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Înregistrările audio - un hobby ieftin?

Înregistrările audio - un hobby ieftin?